Hetednapi Adventista Egyház Gyula
Megemlékezés az Idősek napjáról a gyulai gyülekezetben Nyomtatás E-mail
2011. november 27. vasárnap, 10:00

"Száguldva vágtat, rohan az idő

Sorra váltják egymást föl a hetek,

Minden nyár gyorsabb, mint az előző,

Az időnek nem mondhatsz "állj meg"-et...."

Zsoldos Imre


Ünnepélyes istentiszteletre gyűltünk össze testvérek és vendégek, a Gyulai Gyülekezetben 2011. november 26-án, szombaton délelőtt idős testvéreink köszöntésére.


Bővebben...
 
100 éves jubileumi ünnepség Nyomtatás E-mail
2011. március 19. szombat, 20:06

A Gyulai gyülekezet a 100 éves évfordulóját ünnepelte.

 

 
Imádságban a Szentlélek kiáradásáért Nyomtatás E-mail
2011. január 01. szombat, 19:54

Ima a szentlélek kiáradásáért

A Generál Konferencia kezdeményezése nyomán a Magyar Unió tagjaként a GYULAI gyülekezet is csatlakozik a világszéles imaközösséghez a megújulásért, reformációért és a szentlélek kiáradásáért.

A világegyház 2010-es éves tanácsülésén határozta el azt a világszéles imaközösséget, mely 2011. január 1-jén kezdődik. Célja a Szentlélek megújító erejéért való egyéni és közösségi imádság. Szeretettel bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon az imaközösséghez.

 

Bővebben...
 
Egészségügyi EXPO Gyulán Nyomtatás E-mail
2011. február 07. hétfő, 20:02

2011 expó egédzségÚjra megrendezésre kerül Gyulán az EGÉSZSÉG EXPÓ. Ebben az évben a Szent István egyetem lesz a rendezvény színhelye. A szervezők idén is információban gazdag előadásokról gondoskodnak. Öt napon keresztül várják az ide látogató érdeklődő vendégeket. Természetesen, mint eddig minden alkalommal INGYENESEN látogathatók az előadások.

 

 

 

 

 

Bővebben...
 
KÖZELEDJÜNK EGYMÁSHOZ! Nyomtatás E-mail
2010. október 04. hétfő, 19:33

VakmisszióÉlmény dús gyakorlati bemutató a nemlátók életéből:

szembekötős ügyességi feladatok, játékok, valamint sok-sok érdekesség a segédeszközök kapcsán. Megtanuljuk felismerni a pénzérméket tapintás útján, dominózunk, gyöngyöt fűzünk és almát pucolunk bekötött szemmel. Braille könyvjelzőt is készítünk, majd megismerhetitek a beszélő mobiltelefont, a színfelismerő készüléket és egyéb segédeszközöket, játékokat. Megcsodálhatjátok, hogyan közlekednek a nemlátó emberek bottal, illetve vakvezető kutyával ? az utóbbit utána meg is simogathatjátok. Az alkalmat vidám csörgőlabdázással zárjuk. Hogy mi a csörgőlabda? Megtudhatod, ha eljössz a programra.

 

 

Bővebben...
 


3. oldal / 3